0486036823

Fotobewerking

Wij kunnen  al uw foto's bewerken!
bv.: webshop of brochure!

Logo Ontwerp

Wij ontwerpen of digitaliseren uw logo. Een uniek en aantrekkelijk logo zorgt er voor dat uw bedrijf opvalt tussen uw collega's. We werken met de kleuren en ideeën die u ons geeft om een orgineel logo te creëren. Heel belangrijk is de juiste kleurencombinatie zodat een potentiële klant die voor het eerst uw logo ziet de link kan leggen tussen uw producten of diensten. Een gepersonaliseerd logo is dus heel belangrijk. Voor het ontwerpen van een logo staat een vaste prijs. Als u al een logo heeft maar die wil digitaliseren of aanpassen kunnen we hier altijd een offerte voor opmaken.
300

Banner ontwerp

Wij creëren met uw logo en  huisstijl een banner die uw boodschap duidelijk overbrengt in een online campagne. Het ontwerp word besproken en wordt volledig op maat gemaakt. 
150

Briefhoofd

Heeft u al een logo dan kan een goed uitgebalanceerd briefhoofd met uw logo en gegevens de volgende stap zijn. Wij Hawk Solutions staan u graag bij in het ontwerpen van uw briefpapier, wat de basis is voor de communicatie naar de klant.
50

Visitekaart

Wij zorgen dat het ontwerp in dezelfde lijn ligt als uw huisstijl. Op deze manier vormt alles 1 mooi geheel en oogt het professioneel. Wij zorgen dat de informatie op een duidelijk en overzichtelijke manier word weergegeven. Uw visitekaart weerspiegelt immers het imago en standing van uw zaak.
100