0486036823

Responsive WebDesign

Responsive WebDesign Responsive WebDesign Responsive WebDesign

Responsive webdesign is het mogelijk maken om één website te ontwikkelen die geschikt is voor elk apparaat of het nu op een desktop, tablet of mobiel is dat u kijkt, de website past zich automatisch aan naargelang de grootte van het scherm zonder aan content en functionaliteit in te leveren.De looks, de content en de interface van uw website passen zich aan, aan de grootte van het scherm, de verschillende elementen worden zo geschikt dat alles optimaal kan worden bekeken. Hiermee krijg je dus flexibele lay-outs die reageren op desktop, tablet of mobiel.

Ook voor de SEO (zoekmachine optimalisatie) is een responsive webdesign zeer belangrijk. Google houd nu immers ook rekening met de moderne responsive codering van uw website om uw ranking te bepalen. Op die manier is uw website dus zeker gebaat met een responsive webdesign. Uw boodschap wordt op deze manier ook duidelijk overgebracht aan een veel groter publiek. Vroeger maakte men soms 2 versies van een website 1 die dan gebruikt werd op desktop en 1 op mobiele apparaten die dan door google kon beschouwd worden als een duplicaat of onbestaand. Google is bovendien zelf grote voorstander van een responsive website, reden te meer om uw site in een moderne look te steken.

Toekomst gericht! De tijd dat we op onze computer thuis inloggen is al lang voorbij. Het internetverkeer gebeurd meer en meer op mobiele apparaten hierdoor wordt responsive webdesign nog meer een verplichting dan een must! Overal waar u kijkt ziet u mensen op de tablet of smartphone. En uw bedrijfswebsite moet ook op deze apparaten zichtbaar zijn.  

Sommige website's zult u op tablet of smart phone bijna niet kunnen bekijken of moet u heel hard inzoomen om de inhoud te kunnen lezen. Wij zorgen dat uw inhoud overzichtelijk weergegeven wordt zodat de eindgebruiker op zijn apparaat naar keuze toegang krijgt tot een goed vormgegeven responsive website.