0486036823

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO een veel besproken begrip in de hedendaagse webwereld. De browsers (Google,Safari,Firefox) die bepalen op welke plaats jouw website komt in hun lijst nadat iemand uw product of dienst gezocht heeft op het net. Hawk Solutions zorgt ervoor dat alle nieuwe websites en webshops standaard gevonden worden via google door middel van Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Tijdens onze opbouw zorgen we ervoor dat wij de correcte regels van Google toepassen, zo maken wij uw site vindbaar voor alle zoekmachines.
Standaard zorgen we ervoor dat uw titels en belangrijkste kenmerken en producten opvallen voor de zoekrobots van Google en dat hun search niet afgebroken wordt door foutieve coderingen. 

In onze website pakketten bieden we ook een iets bredere formule aan waar we ook op zoek gaan naar de juiste keywords voor uw site. Door het bestuderen van de Google Analytics grafieken komen we uit op de meest gebruikte searchwords of keywords voor uw product of dienst die we dan strategisch in uw site implementeren.

SEO op maat


Samen kunnen we op weggaan naar de eerste plaats op de ranking. Hiervoor stippelen we een stappenplan uit op maat van uw budget en doelstellingen.
SEO is heel uiteenlopend en gaat over het optimaliseren van alle aspecten die met uw website of naambekendheid te maken heeft. Het aanmaken en beheren van Social Media + het aanmaken van content die bezoekers uitzichzelf naar uw site brengen (organische bezoekers), SEA advertising op zowel Google als Social Media, Keywords research.